Houdbaarheid Ballonnen

Hoe lang een ballondecoratie houdbaar is hangt af van verschillende factoren. Als je een ballondecoratie wilt waar je lang geniet van kunt hebben kun je best kiezen voor een ballondecoratie die gemaakt is van ballonnen gevuld met lucht zoals een geschenkballon, ballonpilaar, grondboeket, tafelstukje of ballonboeket. Ballonstukken gevuld met helium zoals een topballon, of ballontros zullen sneller hun kwaliteit verliezen

 

Ballonnen met een lange houdbaarheid: +/- 20-30 Dagen

Geschenkballonnen | Ballonpilaar | Grondboeket | Ballonboeket | Tafelstukjes | Ballonslinger | Balloncirkel

Ballonnen met korte houdbaarheid : +/- 2-5 Dagen

Ballontrossen met folieballon | Ballontrossen |Topballons

 

Hoe wordt de prijs berekent?

De prijs van een ballondecoratie wordt door jou bepaald aan de hand van wat jij kiest: zoals de kleur van de ballonnen, ballonnen met printen of bedrukkingen, moet de ballon gevuld worden met lucht of helium. Ballonnen gevuld met lucht zijn budgetvriendelijker dan ballonnen gevuld met helium.

 

Ballonmateriaal huren?

Bij enkele ballondecoraties maken wij gebruik van ballonmaterialen zoals een ballonvoetje of ballonpilaar om de ballonnen aan te bevestigen. Indien u een ballondecoratie besteld met dergelijke materialen zal u deze maximaal 3 weken kunnen gebruiken. U zult automatisch een e-mail ontvangen met een herinnering om uw materiaal terug te bezorgen in onze winkel.

 

Garantie

Het is niet mogelijk om garantie te geven op een ballondecoratie. Van zodra u met de ballondecoratie door de deur gaat zijn wij niet meer verantwoordelijk voor de ballondecoratie.

Al onze ballondecoraties worden door professionals gemaakt, maar net zoals bloemen zijn ballonnen natuurproducten die heel gevoelig zijn voor bepaalde temperaturen of wrijvingen. U dient de ballondecoratie dus met zorg te vervoeren en goed te keuren voor in ontvangst name.

 

Hulp nodig?

Er zijn heel wat combinaties mogelijk, daarom is het niet altijd eenvoudig om te kiezen. Heb je vragen of wens je informatie? Neem dan gerust contact op met onze klantendienst, zij kunnen je het beste helpen met het maken van de juiste keuze.

Wij werken op regelmatige basis onze voorraadgegevens bij, echter kan het gebeuren dat bepaalde kleuren of ballonnen uitgeput zijn. In dit geval zal een medewerker contact met jou opnemen om te luisteren wat we kunnen doen.