Onze Ballonartiesten

 

Onze Artiesten

Onze ballonartiesten zijn dagelijks bezig met het maken van ballondecoraties en het experimenteren met ballonnen. Je kan verwachten dat het maken van een ballondecoratie eenvoudig is maar er zijn heel wat factoren waar je rekening moet mee houden, wil je een ballondecoratie maken die lang houdbaar is, stevig en kwalitatief is. 

Kwaliteit, houdbaarheid en diversiteit

Kwaliteit, houdbaarheid en diversiteit is waar wij voor staan. Met een uitgebreid en gevarieerd aanbod van ballondecoraties is er voor ieder wat wils. Maar het belangrijkste is de houdbaarheid en kwaliteit van onze ballonnen. We trachten steeds om onze ballondecoraties te maken dat u als klant daar zo lang mogelijk geniet van heeft. We maken hiervoor gebruik van de beste materialen, producten en bepaalde technieken om uw ballon langer houdbaar te maken.

Ervaring

Wij werken enkel met professioneel materiaal en hoogwaardige ballonnen. Al onze ballonartiesten genieten van een uitgebreide opleiding op regelmatige basis. Uiteraard werken we met een uitgebreid team van ballonartiesten met elk hun eigen vaardigheden.